Ecommerce_Business area

E-commerce

Egmont Publishing står bag en række stærke e-commerce virksomheder i Norden.

8 succesfulde vækst-virksomheder

Egmont Publishing har siden 2013 investeret i nogle af Nordens førende e-commerce virksomheder inden for livsstilsnicher som sundhed, skønhed, outdoor, børn og forældre samt køkkenudstyr.
De bedste kundeoplevelser
Dyrker dine interesser
Skaber stærke brands

De bedste kundeoplevelser

Teknologi og data med machine learning og automatiserede lagerfunktioner er sammen med de bedste sortimenter til den bedste pris med til at sikre, at Egmont Publishings portefølje af e-commerce selskaber giver de bedste kundeoplevelser til den moderne forbruger.

Dyrker dine interesser

Med kategorier som outdoor, forældre/børn, køkken, helse og skønhed er der masser af muligheder for at dyrke dine interesser hos Egmont Publishings portefølje af e-commerce selskaber.

Skaber stærke brands

Egmont Publishing styrker nordiske e-commerce virksomheder med fokus på automatisering, logistik, interne processer, konsolideringer og M&A aktiviteter.

Vores e-commerce selskaber

Logo_Nicehair_Black

Nicehair har Danmarks største onlineudvalg af skønhedsprodukter og sender ca. 60.000 pakker hver måned. Egmont kom med i 2016.

Gå til Nicehair
Logo_Jollyroom_Black

Jollyroom er Nordens største e-handels virksomhed inden for børneprodukter og har over 2 mio. kunder. Egmont kom med i 2013.

Gå til Jollyroom
Logo_Bagaren och Kocken_Black

Bagaren och Kocken er en af Sveriges største e-handelsvirksomheder inden for køkkenudstyr. Egmont har været med siden 2014.

Gå til Bageren og Kokken/KitchenOne
Logo_Outnorth_Black on white

Outnorth er en svensk e-handelsvirksomhed for outdoor-aktiviteter. Egmont har været med siden 2016.

Gå til Outnorth
Logo_Fjellsport_Black on white

Fjellsport er en norsk e-handelsvirksomhed for alle med interesse for udendørsaktiviteter. Egmont har været med siden 2014.

Gå til Fjellsport
Logo_Med24_E-commerce_Egmont Publishing_EP

Med24 er Danmarks største online forhandler af sundheds- og helseprodukter og sender ca. 50.000 pakker ud om måneden. Egmont har været med siden 2014.

Gå til Med24
Logo_Garnius_Black on white

Garnius er en af Norges største onlineforhandlere af garn og sælger derudover egne designs. Egmont har været med siden 2018.

Gå til Garnius
Skittfiske logo black gridlist

Skitt Fiske er en norsk e-handelsvirksom indenfor jagt, fiske- og friluftsliv. Egmont har været med siden 2020.

Gå til Skitt Fiske

Andre forretningsområder