E-commerce

Egmont Publishing står bag en række stærke e-commerce virksomheder i Norden.

7 succesfulde vækst-virksomheder

Egmont Publishing har siden 2013 investeret i nogle af Nordens førende e-commerce virksomheder inden for livsstilsnicher som sundhed, skønhed, outdoor, børn og forældre samt køkkenudstyr.
De bedste kundeoplevelser
Dyrker dine interesser
Skaber stærke brands

De bedste kundeoplevelser

Teknologi og data med machine learning og automatiserede lagerfunktioner er sammen med de bedste sortimenter til den bedste pris med til at sikre, at Egmont Publishings portefølje af e-commerce selskaber giver de bedste kundeoplevelser til den moderne forbruger.

Dyrker dine interesser

Med kategorier som outdoor, forældre/børn, køkken, helse og skønhed er der masser af muligheder for at dyrke dine interesser hos Egmont Publishings portefølje af e-commerce selskaber.

Skaber stærke brands

Egmont Publishing styrker nordiske e-commerce virksomheder med fokus på automatisering, logistik, interne processer, konsolideringer og M&A aktiviteter.

Vores e-commerce selskaber

Nicehair har Danmarks største onlineudvalg af skønhedsprodukter og sender 25.000 pakker hver måned. Egmont kom med i 2016.

Gå til Nicehair

Jollyroom er Nordens største e-handels virksomhed inden for børneprodukter og har over 2 mio. kunder. Egmont kom med i 2013.

Gå til Jollyroom

Bagaren och Kocken er en af Sveriges største e-handelsvirksomheder inden for køkkenudstyr. Egmont har været med siden 2014.

Gå til Bageren og Kokken/KitchenOne

Outnorth er en svensk e-handelsvirksomhed for outdoor-aktiviteter. Egmont har været med siden 2016.

Gå til Outnorth

Fjellsport er en norsk e-handelsvirksomhed for alle med interesse udendørsaktiviteter. Egmont har været med siden 2014.

Gå til Fjellsport

Med24 is Danmarks største online forhandler af sundheds- og helseprodukter. Egmont har været med siden 2014.

Gå til Med24

Garnius er en af Norges største onlineforhandlere af garn og sælger derudover egne designs. Egmont har været med siden 2018.

Gå til Garnius

Andre forretningsområder