Magazines_Business area

Publishing

Vi har de stærkeste magasinbrands til både voksne og børn - på print og digitale platforme.

Det bedste indhold - når og hvor du vil

Vi er ALT for damerne, Euroman, RUM, Eurowoman, Hjemmet, Anders And og mange andre af de mest kendte magasinbrands. Vi står også bag Danmarks største kvinde- og livsstilssite med stærkt content – nyheder og trends. Vi er en førende udgiver i Norden, og med afsæt i vores brands, udvikler vi nye løsninger til den moderne medieforbruger.
ALT.dk
FLIPP
Talk Town
Euroman.dk

ALT.dk

ALT.dk er Danmarks største livsstilssite og digitalt førstevalg for særligt kvinder. Vi er som medieplatform en af de stærkeste spillere på markedet for livsstil, mode, bolig, sundhed, børn og mad. Vi bringer nyheder, trends, tips og nære historier om kendte og ukendte – og det bedste fra Egmont-magasiner som Eurowoman, ALT for damerne, FIT LIVING, RUM og Vores Børn.

Gå til ALT.dk

FLIPP

I vores digitale bladkiosk FLIPP kan du finde alle dine favoritmagasiner. Vi har samlet 40 inspirerende titler til både mænd, kvinder og børn – herunder selvfølgelig alle vores danske magasiner og ugeblade som Euroman, ALT for damerne, RUM, Eurowoman, gastro, Hjemmet, Anders And og mange flere. Du kan oprette op til fem profiler – og læse FLIPP offline.

Gå til Flipp

Talk Town

På vores streamingtjeneste for podcasts, Talk Town, kan du lytte til flere hundrede udsendelser produceret og redigeret af redaktører og journalister fra magasiner som ALT for damerne, Euroman, gastro, Her&Nu og Vores Børn. Vi transformerer de bedst sælgende historier fra vores magasintitler og skaber podcasts inden for fitness, fashion, forældreskab og andre relevante emner til både mænd og kvinder.

Hent Talk Town her

Euroman.dk

Danmarks foretrukne magasin til mænd er selvfølgelig også online – mere end 500.000 læser med om kultur, sport, livsstil, kvinder og politik og om de mest fremtrædende personligheder i portrætter og interview leveret af nogle af landets stærkeste skribenter.

Gå til Euroman.dk

2,5 mio.

ALT.dk er i top-10 over landets mest læste medier med over 2,5 millioner brugere om måneden.

40 titler

I vores digitale bladkiosk finder du mere end 40 af Egmonts danske og udenlandske titler.

1,4 mio.

To millioner danskere læser hver måned et eller flere af vores magasiner - digitalt eller på print.

Andre forretningsområder

Et udvalg af vores brands

ALT logo

ALT for damerne

Eorowoman logo

Eurowoman

gastro logo

gastro

boligliv logo

boligliv

Euroman_logo

Euroman

RUM logo

RUM

Hjemmet logo

Hjemmet

Vores Børn_logo

Vores Børn

Her&Nu_logo

Her&Nu

Hendes Verden_logo

Hendes Verden

Anders And Logo

Anders And & Co.

Disney Prinsesser

Prinsesser

Wendy_logo

Wendy

Frost_logo

Frost