Egmont Job

Job i Egmont

I Egmont bakker vi op om, at du som led i din karriereudvikling søger arbejde i andre Egmont selskaber – givet, at der er et match mellem de professionelle krav og dine kvalifikationer.

I Egmont vægter vi intern rekruttering højt, da det hjælper os med at fastholde gode medarbejdere og sikrer, at du som Egmont medarbejder løbende har mulighed for jobudvikling.

En anden fordel er, at vi får gode interne kandidater til ledige stillinger – kandidater, der allerede kender kulturen og Egmonts værdier, hvilket sætter dem i stand til at løse deres nye opgaver hurtigere.

Som intern ansøger vil du få særlig opmærksomhed. Med hensyn til vurdering og udvælgelse vil du, som intern ansøger, dog blive mødt med de samme krav og blive målt på de samme kriterier som eksterne ansøgere. 

I Egmont har vi desuden besluttet at behandle interne ansøgere på samme måde som eksterne ansøgere, hvilket indebærer en begrænset adgang til visse oplysninger. Det er ikke muligt for den rekrutterende leder at søge information om din nuværende løn gennem HR eller Azets. Den rekrutterende leder kan dog frit spørge dig om disse informationer. Du kan give tilladelse til, at den rekrutterende leder kontakter din nuværende leder med henblik på en reference. Det er dog som udgangspunkt først, når du får tilbudt jobbet, at tages kontakt til din nuværende leder.

Har du spørgsmål til intern jobsøgning, er du velkommen til at kontakte Thomas Hübertz i HR.

Egmont Job

Intern jobsøgning

Gå til Intern jobsøgning