sundhed--887x499

Motion og velvære

Som medarbejder i Egmont Publishing har du mulighed for at tilmelde dig vores løbeklub, yogahold og massage- og zoneterapiordning.

Løbeklub
Du har nu chancen for at komme i form i hyggeligt selskab sammen med dine kolleger og profesionelle trænere. Løbeklubben er for alle. Der er masser af udfordringer både for nybegynderen og marathonløberen, idet vi laver mange forskellige intervalbaserede øvelser... det bliver sjovt, lover vi dig!

Vores dygtige træner lover højt smil, sved på panden og hygge med kollegerne!

Hvis du ikke har været med før, er du meget velkommen til at møde op og løbe med på en gratis prøvetime.

Løbeklubben er for alle uanset niveau. Og dette skal understreges – der ER plads til ALLE på løbeholdet – lige fra førstegangsløberen til den rutinerede løber. Vi skal jo alle starte et sted, og har du ikke rigtigt dyrket det der med løb før, så gør det altså slet ikke noget. Er du derimod erfaren løber, så får du bestemt også noget ud af at træne med løbeklubben. Træningen tager udgangspunkt i netop dit niveau. Især er intervaltræning i en klub god for den erfarne løber, da det ofte er i intervallerne, 'den ensomme løber' har tendens til at 'slacke' lidt.

I løbeklubben er du uanset niveau i kyndige hænder hos en professionel løbecoach, der guider dig til den rigtige løbeteknik - både så du undgår skader, men også så du lærer at løbe hurtigere ved samme energiforbrug. Vores coaches har stor erfaring fra egne idrætskarrierer, så går du fx med et træningsmæssigt mål for øje, kan de med garanti komme med gode råd.

Målet er seriøs træning med plads til sjov og leg, som giver dig ekstra overskud i hverdagen. Hver træningssession varer omkring en time og indeholder både opvarmning, træningsøvelser og løb.

Løbeklubben løber hver tirsdag kl. 16:15-17:15. 

For tilmelding eller mere info, kontakt Cecilie Barsøe Nielsen eller Line Rødkær Bille Knudsen.
Det koster 100 kr. om måneden at være med i løbeklubben. Beløbet bliver trukket over lønnen hver tredje måned.

Motionsrum
Motionsrum med maskiner findes i stueetagen, og det kan benyttes, når der ikke er massage, zoneterapi eller i yoga i rummet. Det er gratis at benytte motionsrummet.

Massage- og zoneterapiordning
Massage koster kr. 100 for 30 minutter, som bestilles og betales i receptionen, max. 2 gange pr. måned. Massagen foregår i motionsrummet i stueetagen.

Zoneterapi koster kr. 150 for en behandling af ca. 45 minutter incl. samtale. Bestilles og betales i receptionen. Foregår i motionsrummet i stueetagen.

Yoga
Har du lyst til at gå til yoga? Foregår i motionsrummet i stueetagen. Mere herom ved henvendelse i sekretariatet.