Ny i Egmont

Ny i Egmont Publishing

Er du ny medarbejder i Egmont, så først og fremmest hjertelig velkommen! Her kan du læse lidt om introduktionsdag, vores forventninger til hinanden som kolleger, vores overordnede forretningsmodel, organisation og intranet, og du kan møde et par kollegaer.

Du har valgt - og er blevet valgt til at arbejde for Danmarks største mediekoncern, og det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige start og et godt kendskab til Egmont.

Vores kultur
Vores kultur er grundlæggende baseret på respekt for det enkelte menneske og dets betydning for helheden, og du skal du vide, at vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at vi har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder og plads til balancen mellem arbejde og privatliv. 

Vores forventninger til hinanden
Vi er en åben organisation, og vores kommunikation er derfor også åben og direkte. Denne åbenhed gælder også de forventninger, vi stiller til hinanden som kolleger:

 • Den enkelte tager ansvar og initiativ
 • Handling følger altid ord
 • Vi deler viden, og intern kommunikation prioriteres højt
 • Alle kender målet med deres job
 • Alle er åbne og modtagelige for forandringer
 • Al dialog er præget af helhedssyn, familiefølelse og hjælpsomhed

  Introduktionsdag for nye medarbejdere
  I Egmont afholder vi 2-3 fælles introduktionsdage om året for nye medarbejdere i Egmont Huset, Nordisk Film og Egmont Publishing, hvor bl.a. CEO Steffen Kragh fortæller om, hvor Egmont befinder sig i dag. Desuden vil du få lejlighed til at høre om divisionerne i Egmont, samt om det vi alle sammen arbejder for – nemlig at give børn og unge et bedre liv. Vi besøger også Nordisk Film, hvor du får lejlighed til at se de gamle filmstudier og meget mere.

  Du bliver automatisk inviteret ca. 3 uger inden arrangementet, som varer fra 8:30-15:30.

  Medarbejdervideoer
  I videoerne kan du møde medarbejdere fra Egmont Publishing DK, der fortæller, hvordan det er at være medarbejder i Egmont. Link

  Vores forretningsmodel
  Egmont Fonden er koncernens moder­­selskab. I navnet Egmont drives medie­­virksomhed, mens Egmont Fondens Almen­­nyttige Virke beskæftiger sig med udsatte børn og unge. Egmont består af 4 divisioner: Egmont Publishing, Egmont Books, Egmont Nordisk Film og TV 2 Norge. Link

  Vores organisation
  Som ny i Egmont, ved du måske allerede at Egmont Fonden er vores moderselskab. Her kan du læse mere om Egmont som organisation. Link

  Workplace
  Workplace er Egmonts værktøj til intern kommunikation, som de fleste medarbejdere har adgang til. Link

  Her kan du få hjælp
  Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til stort eller småt, kan du altid tage fat i dine kolleger eller din nærmeste leder.

  Alternativt er du altid velkommen til at kigge forbi HR, sende en e-mail eller ringe til os på 39457402, hvis du har brug for hjælp. 

  Career_employee story_Nikolaj Marquard_Egmont_Corporate

  Medarbejdervideoer

  I videoerne kan du møde medarbejdere, der fortæller, hvordan det er at være medarbejder i Egmont Publishing Danmark.

  Gå til Medarbejdervideoer
  Egmont Vores forretningsmodel

  Vores forretningsmodel

  Egmont Fonden er koncernens moder­­selskab. I navnet Egmont drives medie­­virksomhed, mens Egmont Fondens Almen­­nyttige Virke beskæftiger sig med udsatte børn og unge. Egmont består af 4 divisioner: Egmont Publishing, Egmont Books, Egmont Nordisk Film og TV 2 Norge.

  Gå til Vores forretningsmodel
  Egmont Publishing

  Vores organisation

  Som ny i Egmont, ved du måske allerede at Egmont Fonden er vores moderselskab. Her kan du læse mere om Egmont som organisation.

  Gå til Vores organisation
  Workplace

  Workplace

  Workplace er Egmonts værktøj til intern kommunikation, som de fleste medarbejdere har adgang til.

  Gå til Workplace