Business area_guy with blue background

Om Egmont Publishing

Vi er en førende udgiver af magasiner i Norden. Vi står også bag en række stærke nordiske e-commerce virksomheder samt en række marketing services selskaber.

En del af Egmont

Egmont Publishing er en del af Egmont – en førende mediekoncern i Norden - der skaber stærkt indhold og tjenester inden for film, tv, gaming, magasiner, undervisning og bøger. Egmont står også bag virksomheder som Nordisk Film, TV 2 Norge og Lindhardt og Ringhof. Egmont er en fond. Overskuddet går til at udvikle vores medier og støtte børn og filmtalenter. We bring stories to life.
Boy with toy

Egmont er en fond

Egmont har arbejdet med socialt ansvar i mere end 100 år – det er en del af vores DNA . Vores grundlægger, Egmont Harald Petersen, kom selv fra fattige kår, og det glemte han ikke. Hans familie opfyldte Egmont Harald Petersens sidste ønske, da de lagde selskabet om til en fond

Gå til Egmont Fonden

Sådan arbejder Egmont med CSR

Socialt ansvar er en del af Egmonts DNA. Vi arbejder med ansvarlighed i forhold til vores leverandørkæde, vores produkter, vores virksomhed og vores medarbejdere.

Læs mere her

+500

Leverandører har gennemført vores Social Compliance Program

46 %

... er andelen af kvinder i ledelsen på tværs af Egmonts divisioner

4, 8 & 12

...er de af FN's Verdensmål, som Egmont har særlig fokus på

Egmont_Books_Podcast_Lady in cafe with headset

Vision

Vi vil være den mest attraktive mediekoncern for medarbejdere, samarbejdspartnere og forbrugere. Egmont har en stærk position i det nordiske hjemmemarked samt i udvalgte markeder uden for Norden. Medarbejdere og samarbejdspartnere skal opleve Egmont som den medievirksomhed, man helst vil arbejde for eller sammen med. Forbrugerne skal opleve, at Egmont mestrer fortællinger.
Two persons sitting on stairs talking

Mission

Vi skaber og formidler fortællinger. Fortællingen kom med ordet. Fortællingen har skabt grundlaget for vores civilisation. Overlevering af fortællinger nærer fantasi, udfordrer nysgerrighed, stimulerer ideer og er grundlag for lærdom og udvikling. Fortællingen er essensen i alt, hvad vi i Egmont foretager os. Det er vores løfte til verden. Kort sagt: Vi skaber og formidler fortællinger.

Værdier

Rummelig
Passioneret
Ambitiøs
Books

Rummelig

Vores virksomhed kan formidle alverdens fortællinger i alle tænkelige medier. Denne rummelighed favner også en åbenhed over for alt nyt og plads til mange forskellige kulturer og personligheder.

Cinema

Passioneret

Vi tager hjertet med på jobbet. Vi brænder for fortællinger. For at skabe og formidle dem bedst muligt til flest mulige. Denne passion er omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør.

Employee_rummelig

Ambitiøs

Vi er en kommerciel virksomhed. Vi er her for at skabe resultater. Både på bundlinjen og i medieverdenen. Vi er ambitiøse i mål og udførelse. Vores lyst til at vinde er større end vores frygt for at tabe.